Over Fia

Mijn naam is Fia Louvenberg, sinds 2016 ben ik actief als aurareader vanuit mijn woonplaats in Zuid-Limburg. Ik werkte veertig jaar in het middelbaar beroepsonderwijs, daar was ik als unitmanager verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van beroepsopleidingen. Als projectleider van verschillende projecten kreeg ik de kans om vernieuwende ideeën over onderwijsvormen uit te werken en vorm te geven.

Het intuïtieve vermogen van jongvolwassenen in het beroepsonderwijs zou volgens mijn visie een betere kans krijgen als het opvoeden en leren meer gericht zou zijn op het serieus nemen en stimuleren van de verbeeldingskracht, op het bevorderen van de creatieve zelfexpressie en het kritisch en zelfstandig leren denken. De onderwijsvormen zouden hierbij moeten aansluiten.

Zelf heb ik altijd geprobeerd om naast mijn logische en rationele kwaliteiten ook mijn intuïtieve en creatieve kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen in mijn werk, dat lukte slechts gedeeltelijk en dat voelde ik als een gemis.

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het werken met mijn intuïtie. Ik beoefende al vele jaren yoga en meditatie en had inmiddels een driejarige opleiding tot yogadocente gedaan bij Yoga opleidingen Limburg (diploma 1998) In 2000 ben ik gestart aan de Opleiding Effectieve Intuïtie en Professioneel Auralezen. Deze opleiding is gebaseerd op het werk van Caroline Bont. Ik ben lid van de beroepsorganisatie voor aurareaders (BvA) een netwerk van betrouwbare adressen van gekwalificeerde readers.

Sinds 2016 heb ik een praktijk aan huis waar ik Readings aanbied.

Advertentie